The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish / Nejlevnější knihy
The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish

Kód: 17779736

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish

Autor James Robinson, Sam Chambers

This special re-print edition of "The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene back ... celý popis

461


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene back in 1847. The demand for t

Parametry knihy

461

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: