The Soils of Ethiopia / Nejlevnější knihy
The Soils of Ethiopia

Kód: 44590141

The Soils of Ethiopia

Autor Sheleme Beyene, Alemayehu Regassa, Bipin B. Mishra, Mitiku Haile

This book addresses Ethiopia's extremely rich soil diversity and resources, which have developed under various climatic conditions. Featuring contributions by a group of respected experts on Ethiopian soils and agriculture, it pro ... celý popis

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize The Soils of Ethiopia

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

This book addresses Ethiopia's extremely rich soil diversity and resources, which have developed under various climatic conditions. Featuring contributions by a group of respected experts on Ethiopian soils and agriculture, it provides comprehensive information on the management approaches needed for sustainable soil utilization and conservation under such conditions and the attendant challenges. It offers a valuable resource for anyone interested in soils and agriculture in Ethiopia, but also in other African countries with similar climatic conditions. The book contains 13 chapters which illustrate the long history of knowledge and soil research; climate; geology and geomorphology; soil forming factors, processes, and classification; major soil types, their properties, fertility status, and management; land evaluation and land use planning; soils and society/industry; and future/emerging soil issues.

Parametry knihy

6578



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: