The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy / Nejlevnější knihy
The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy

Kód: 11560420

The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy

Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin, Jean Anthelme Brillat-Savarin

"An animal swallows its food; a man eats it, but only a man of intelligence knows...how to dine.""The man who gives a dinner for a group of his friends and takes no trouble over what they are to eat is not fit to have any friends. ... celý popis

675


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

"An animal swallows its food; a man eats it, but only a man of intelligence knows...how to dine.""The man who gives a dinner for a group of his friends and takes no trouble over what they are to eat is not fit to have any friends."

Parametry knihy

675

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: