The Packers' Encyclopedia: A Handbook of Modern Meat Packing House Practice / Nejlevnější knihy
The Packers' Encyclopedia: A Handbook of Modern Meat Packing House Practice

Kód: 19293871

The Packers' Encyclopedia: A Handbook of Modern Meat Packing House Practice

Autor Paul I Aldrich, Sam Chambers

This special re-print edition of "The Packers' Encyclopedia" has not been available to those interested in the meat packing and livestock industry since it first appeared on the scene back in 1922. The demand for this rare book ha ... celý popis

780


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Packers' Encyclopedia: A Handbook of Modern Meat Packing House Practice

Nákupem získáte 78 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "The Packers' Encyclopedia" has not been available to those interested in the meat packing and livestock industry since it first appeared on the scene back in 1922. The demand for this rare book has brought forth the much n

Parametry knihy

780



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: