Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products / Nejlevnější knihy
Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

Kód: 05182498

Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

Autor Giampiero Barbieri, Caterina Barone, Arpan Bhagat, Giorgia Caruso, Zachary Ryan Conley, Salvatore Parisi

This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but increasingly interconnected with the chemical industry in the last century. Differen ... celý popis

1681


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

Nákupem získáte 168 bodů

Anotace knihy

This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but increasingly interconnected with the chemical industry in the last century. Different areas are considered in a multidisciplinary approach:§§- the production of chemical additives and of non-food components needed in the food industry (e.g. packaging materials)§§- the regulatory perspective of the whole food production chain§§- commercialization of food commodities§§- the problem of food safety from the viewpoint of official auditors with medical or veterinarian competencies§§- new and emerging risks related to food packaging materials§§- the assessment of the authenticity of edible products.§§This Brief includes different viewpoints, ranging from the management of allergens and food additives in the food plant to the complex matter of the formulation of traditional products with the consequent production of alternative versions of the same food.§

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Clinical & internal medicine Diseases & disorders

1681

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: