The First Mixed Martial Art: Pankration from Myths to Modern Times / Nejlevnější knihy
The First Mixed Martial Art: Pankration from Myths to Modern Times

Kód: 11575575

The First Mixed Martial Art: Pankration from Myths to Modern Times

Autor Jim Arvanitis

Detailing the evolution of the Hellenic combat arts, this handbook chronicles the history behind the art of pankration. Beginning with the myths and traditions behind the art s development, this examination also touches on pankrat ... celý popis

716

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize The First Mixed Martial Art: Pankration from Myths to Modern Times

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

Detailing the evolution of the Hellenic combat arts, this handbook chronicles the history behind the art of pankration. Beginning with the myths and traditions behind the art s development, this examination also touches on pankration's modern methodology a

Parametry knihy

716

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: