The effect of grape storage temperature on organic acids of MCC wines / Nejlevnější knihy
The effect of grape storage temperature on organic acids of MCC wines

Kód: 20228214

The effect of grape storage temperature on organic acids of MCC wines

Autor Boredi Silas Chidi, Nqabakazi Zovuyo Notshokovu

The book focuses on the influence of grape storage temperature on the consumption/production of three grape derived acids (tartaric, malic and citric acid) and pyruvic acid which is produced during the fermentation process. It is ... celý popis

954


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize The effect of grape storage temperature on organic acids of MCC wines

Nákupem získáte 95 bodů

Anotace knihy

The book focuses on the influence of grape storage temperature on the consumption/production of three grape derived acids (tartaric, malic and citric acid) and pyruvic acid which is produced during the fermentation process. It is the first study that holistically investigated the impact of grape storage temperature on the organic acid profiles of MCC wines produced from 2 climatically different producers. Of interest to these organic acids, they have sensory attributes, ranging from fresh, sour to metallic.

Parametry knihy

954

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: