Chemistry of Frozen Vegetables / Nejlevnější knihy
Chemistry of Frozen Vegetables

Kód: 15789082

Chemistry of Frozen Vegetables

Autor Izabela Steinka, Caterina Barone, Salvatore Parisi, Marina Micali

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. It elucidates the chemical properties and modifications of vegetables from harvest and treatment to the end of their long shelf-l ... celý popis

1681


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Chemistry of Frozen Vegetables

Nákupem získáte 168 bodů

Anotace knihy

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. It elucidates the chemical properties and modifications of vegetables from harvest and treatment to the end of their long shelf-life. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated. The authors explore the undesired effects of this colonization through the lens of the antibiotic-resistant Staphylococci found in hermetically-package frozen vegetables. With this informative and instructive Brief, readers will understand the importance of the frozen storage technologies.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1681



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: