Cambridge Diet / Nejlevnější knihy
Cambridge Diet

Kód: 05323615

Cambridge Diet

Autor J. Marks, A.N Howard

Obesity in affluent countries continues to be a serious problem. When one runs an Obesity Clinic there appears to be an unending series of patients who need help. Our understanding of weight control has been advanced not only by t ... celý popis

1672


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Cambridge Diet

Nákupem získáte 167 bodů

Anotace knihy

Obesity in affluent countries continues to be a serious problem. When one runs an Obesity Clinic there appears to be an unending series of patients who need help. Our understanding of weight control has been advanced not only by the studies of obese patients but also by our investigation of the problems of weight gain in young women with anorexia nervosa. Just as among obese patients there is the group of 'efficient metabolizers' who can maintain their excessive weight with a calorie intake occasion ally as low as 600 kcal per day, so we have demonstrated that among anorexic women there are a few who may fail to gain normal weight with 3500 kcal per day. Some of the latter group may in fact develop T3 (tri-iodothyronine) thyrotoxicosis. One of the major unknown factors is still what determines when patients may be at these extremes. If we knew how to control these extremes we would like, for a time, to switch each to the opposite end of the spectrum. One factor which is becoming apparent from studying people in the machine which continually plots metabolic rate is that the metabolic response to food is a' major factor in determining a person's weight. In general terms there is a tendency for those who are below their ideal weight to have an increased metabolic response to food and those who are above ideal weight to have a reduced metabolic response to food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Health systems & services

1672

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: