The Book of Latin and American Cooking / Nejlevnější knihy
The Book of Latin and American Cooking

Kód: 11565705

The Book of Latin and American Cooking

Autor Elizabeth Lambert Ortiz, Elisabeth Lambert Ortiz, Elisabeth Ortiz Lambert

This award-winning cookbook includes 500 recipes from the exotic culinary traditions of the Latin American World, covering the coasts, mountainous areas, and fertile plains between Mexico and Chile.

361


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Book of Latin and American Cooking

Nákupem získáte 36 bodů

Anotace knihy

This award-winning cookbook includes 500 recipes from the exotic culinary traditions of the Latin American World, covering the coasts, mountainous areas, and fertile plains between Mexico and Chile.

Parametry knihy

361

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: