Art and Science of Thread Lifting / Nejlevnější knihy
Art and Science of Thread Lifting

Kód: 19364207

Art and Science of Thread Lifting

Autor Bongcheol Kim, Seungmin Oh, Wonsug Jung

This book is a thorough guide on how to perform safe and effective thread-lifting procedures as a less invasive approach to rejuvenation of the face. The opening chapters explain the importance of the fixation technique, describe ... celý popis

3819


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 11-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Art and Science of Thread Lifting

Nákupem získáte 382 bodů

Anotace knihy

This book is a thorough guide on how to perform safe and effective thread-lifting procedures as a less invasive approach to rejuvenation of the face. The opening chapters explain the importance of the fixation technique, describe the facial and the pinch anatomy, and discuss the characteristics of absorbable threads. Clear descriptions are then offered of the basic technique employed for thread lifting, as well as techniques applicable for each thread type and techniques specific to each anatomic area. Understanding is aided by the inclusion of an abundance of illustrations depicting anatomy and technique. Potential complications and their management are systematically explained, and a new approach to outcome evaluation is also presented. The Art and Science of Thread Lifting will help plastic surgeons and dermatologists at all levels of experience to achieve the best possible outcomes in individual patients.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Surgery Plastic & reconstructive surgery

3819

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: