Temptation of sweeteners and genomics of oral Streptococcus sp. / Nejlevnější knihy
Temptation of sweeteners and genomics of oral Streptococcus sp.

Kód: 19420979

Temptation of sweeteners and genomics of oral Streptococcus sp.

Autor Arvind Kumar

Our understanding of oral microflora is rapidly growing and changing under the impact of new molecular technology and advance genomics tools. Undoubtedly one of the chief incentives for formulating sugar-free or sugar-low products ... celý popis

1114


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Temptation of sweeteners and genomics of oral Streptococcus sp.

Nákupem získáte 111 bodů

Anotace knihy

Our understanding of oral microflora is rapidly growing and changing under the impact of new molecular technology and advance genomics tools. Undoubtedly one of the chief incentives for formulating sugar-free or sugar-low products is to improve dental properties and diminish carcinogenicity. The main opportunities for non-sugar sweeteners appear to lie in the expanding range of foods and especially drinks now on the market for adults, for whom the potential dental benefits are easy to discern. The genomics study of Streptococcus with reference to their interaction to sweeteners will unlock the mechanism of its infection and will open up the new avenues of finding better way to cure the disease and infection.

Parametry knihy

1114



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 299 Kč.

Nacházíte se: