Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation / Nejlevnější knihy
Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation

Kód: 12205507

Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation

Autor Franz Lafar

This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally intended for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and those with an intere ... celý popis

664


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation

Nákupem získáte 66 bodů

Anotace knihy

This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally intended for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and those with an interest in the industries dependent on fermentation. This volume will appeal to those with an interest in the science of brewing, and would make for a worthy addition to allied collections. Contents include: "General Morphology", "Chemical Composition of the Cell Membrane of Eumycetes", "Mineral Nutrient Materials", "Stimulative Influences-General Remarks on h the Enzymes of Eumycetes", "Morphology and Symptomatology of the Mucors", "Fermentation by Mucors", "The Use of Mucors in the Spirit Industry", et cetera. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on beer brewing.

Parametry knihy

664

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: