Synthese Von Polysacchariden. Neuere Ergebnisse Der Getreide- Und Brotforschung / Nejlevnější knihy
Synthese Von Polysacchariden. Neuere Ergebnisse Der Getreide- Und Brotforschung

Kód: 02008503

Synthese Von Polysacchariden. Neuere Ergebnisse Der Getreide- Und Brotforschung

Autor Paul F. Micheel

The chemical synthesis of polysaccharides is an old problem, wh ich has been studied for several decades without noteworthy success. We have accomplished this synthesis in three different ways. The most comprehen sive in applicati ... celý popis

1830


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Synthese Von Polysacchariden. Neuere Ergebnisse Der Getreide- Und Brotforschung

Nákupem získáte 183 bodů

Anotace knihy

The chemical synthesis of polysaccharides is an old problem, wh ich has been studied for several decades without noteworthy success. We have accomplished this synthesis in three different ways. The most comprehen sive in application is the synthesis from mono-or disaccharides in dimethyl sulphoxide as solvent, at room temperature and under H-ion catalysis. If the water formed in the equilibrium between mono- and polysaccharides is removed, polysaccharides of molecular weights up to about 30. 000 are obtained. These are still soluble in water. Substantially higher molecular weight polysaccharides are not water soluble. Such polysaccharides were obtained from o-glucose, o-galactose, o-mannose, o-xylose, maltose, cellobiose, and lactose. The structural deter mination showed that they have, in the main, a highly branched structure. Since polysaccharides containing amino-sugars and uronic-acids occur very widely in nature, such polymers were synthesised in a similar manner from o-glucosamine, and others which contained o-glucuronic acid and o-glucose, o-glucuronic acid and o-glucosamine and o-glucose and o-glucosamine. Poly saccharides could be obtained by another method, from 1-fluoro-sugars in acid medium. The mechanism of this synthesis is different. Polysaccharides are formed from both hexose and pentose derivatives. A synthesis from 1-fluor-sugars in alkaline medium was more stereospecific. It is only suc cessful if for steric reasons, the formation of products of low molecular weight is not possible.

Parametry knihy

1830

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: