Sustainable Food Production / Nejlevnější knihy
Sustainable Food Production

Kód: 01428377

Sustainable Food Production

Autor Paul Christou, Roxana Savin, Barry Costa-Pierce, Ignacy Misztal

Comprising dozens of selected entries from Springer s expansive Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, this volume of peer-reviewed papers explores every facet of sustainable agronomy from statistical analysis to f ... celý popis

14912


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 11-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Sustainable Food Production

Nákupem získáte 1491 bodů

Anotace knihy

Comprising dozens of selected entries from Springer s expansive Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, this volume of peer-reviewed papers explores every facet of sustainable agronomy from statistical analysis to fisheries and GM technology.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

14912

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: