Sustainable Food Production / Nejlevnější knihy
Sustainable Food Production

Kód: 06618985

Sustainable Food Production

Autor Paul Christou, Roxana Savin, Barry Costa-Pierce

Comprising dozens of selected entries from Springer's expansive Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, this volume of peer-reviewed papers explores every facet of sustainable agronomy from statistical analysis to f ... celý popis

39314

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Sustainable Food Production

Nákupem získáte 3931 bodů

Anotace knihy

Comprising dozens of selected entries from Springer's expansive Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, this volume of peer-reviewed papers explores every facet of sustainable agronomy from statistical analysis to fisheries and GM technology.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

39314

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: