State of the Art of Winemaking / Nejlevnější knihy
State of the Art of Winemaking

Kód: 05314026

State of the Art of Winemaking

Autor Rudolf Lantschbauer, Sepp L. Barwirsch

Die Produktionsmethoden von der Traubenernte bis zum fertigen Wein von den berühmtestenen Weinen Frankreichs "Domaine Romanee Conti", "Silex" Didier Dagueneau, "Chevalier Montrachet" Domaine Jean Chartron, "Hermitage La Chapelle", ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize State of the Art of Winemaking

Anotace knihy

Die Produktionsmethoden von der Traubenernte bis zum fertigen Wein von den berühmtestenen Weinen Frankreichs "Domaine Romanee Conti", "Silex" Didier Dagueneau, "Chevalier Montrachet" Domaine Jean Chartron, "Hermitage La Chapelle", "Canon La Gaffeliere" und "La Mondotte", "Chateau Angelus", "Cheval Blanc" (St. Emilion), "Le Pin", "Petrus" (Pomerol), "Chateau Margaux", "Mouton Rothschild", "Lafite-Rothschild" und "Chateau d'Yquem" werden in 1.070 Bildern sehr detailliert gezeigt. Daniel Gantenbein aus der Schweiz, der Weinlaubenhof Kracher (Illmitz). FX Pichler (Wachau) und Manfred Tement aus Österreich und die Bodega Langes aus China zeigen ihren "State of the Art of Winemaking". .

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken Getränke

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: