Smart Casual / Nejlevnější knihy
Smart Casual

Kód: 04548271

Smart Casual

Autor Alison Pearlman

Fine dining and the accolades of Michelin stars once meant chandeliers, white tablecloths, and suited waiters with elegant accents. It was unthinkable that a gourmet chef would stoop to plate a burger or a taco in his kitchen. And ... celý popis

856

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Smart Casual

Nákupem získáte 86 bodů

Anotace knihy

Fine dining and the accolades of Michelin stars once meant chandeliers, white tablecloths, and suited waiters with elegant accents. It was unthinkable that a gourmet chef would stoop to plate a burger or a taco in his kitchen. And yet today many of us will queue up for a seat at a loud, crowded noodle bar or eagerly seek out that farm-to-table restaurant where the burgers and fries are organic and the ketchup is homemade - but it's not just us: the critics will be there too, ready to award distinction. How did this radical change happen, and what does it say about current attitudes toward taste? Here with the answers is food writer Alison Pearlman. In "Smart Casual", Pearlman investigates what she identifies as the increasing informality in the design of contemporary American restaurants. By design, Pearlman does not just mean architecture. Her argument is more expansive - she is as interested in the style and presentation of food, the business plan, and the marketing of chefs as she is in the restaurant's floor plan or menu design. Pearlman takes us hungrily inside the kitchens and dining rooms of restaurants coast to coast - from David Chang's Momofuku noodle bar in New York to the seasonal, French-inspired cuisine of Alice Waters and Thomas Keller in California and the deconstructed comfort food of Homaro Cantu's Moto in Chicago - to explore the different forms and flavors this casualization is taking. "Smart Casual" examines the assumed correlation between taste and social status and argues that the boundaries between high and low have been made flexible due to our desire to eat everything, try everything, and do so in a convivial setting. Through lively on-the-scene observation and interviews with major players and chefs, "Smart Casual" will transport readers to restaurants around the country to learn the secrets to their success and popularity.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

856

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: