Shirokopolosnyj MShU v gibridno-integral'nom ispolnenii dlya bortovoj RJeA / Nejlevnější knihy
Shirokopolosnyj MShU v gibridno-integral'nom ispolnenii dlya bortovoj RJeA

Kód: 02937028

Shirokopolosnyj MShU v gibridno-integral'nom ispolnenii dlya bortovoj RJeA

Autor Suhrob Davronov

V dannoj knige opisyvaetsya razrabotka i tehnologiya izgotovleniya novogo shirokopolosnogo maloshumyashhego usilitelya (MShU) v gibridno-integral'nom ispolnenii SVCh-diapazona dlya bortovoj radiojelektronnoj apparatury (RJeA). Dan ... celý popis

1007


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Shirokopolosnyj MShU v gibridno-integral'nom ispolnenii dlya bortovoj RJeA

Nákupem získáte 101 bodů

Anotace knihy

V dannoj knige opisyvaetsya razrabotka i tehnologiya izgotovleniya novogo shirokopolosnogo maloshumyashhego usilitelya (MShU) v gibridno-integral'nom ispolnenii SVCh-diapazona dlya bortovoj radiojelektronnoj apparatury (RJeA). Dannyj MShU usilitel' prednaznachen dlya ispol'zovaniya v bortovoj radiojelektronnoj apparature vo vhodnyh cepyah priemoperedajushhej RJeA. Provedjon raschjot zatrat na proizvodstvo novogo shirokopolosnogo maloshumyashhego usilitelya SVCh - diapazona v gibridno - integral'nom ispolnenii. V hode raboty byli proanalizirovany vozmozhnye vrednye vozdejstvujushhie faktory proizvodstva i razrabotany meropriyatiya po zashhite personala ot ih vrednogo vozdejstviya.

Parametry knihy

1007

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: