Sherlock Holmes a krvavá zrada / Nejlevnější knihy
Sherlock Holmes a krvavá zrada

Kód: 38397575

Sherlock Holmes a krvavá zrada

Autor Latham Mark A.

Píše se rok 1894 a celý Londýn si vypráví o smrti transylvánského šlechtice, jehož zabil jistý profesor Van Helsing. Mycrofta Holmese neuspokojí, když profesora britské soudy zprostí všech obvinění, a požádá svého bratra Sherlock ... celý popis

297


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 2-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Sherlock Holmes a krvavá zrada

Nákupem získáte 30 bodů

Anotace knihy

Píše se rok 1894 a celý Londýn si vypráví o smrti transylvánského šlechtice, jehož zabil jistý profesor Van Helsing. Mycrofta Holmese neuspokojí, když profesora britské soudy zprostí všech obvinění, a požádá svého bratra Sherlocka, aby vyšetřil, co skutečně vedlo k úmrtí Lucy Westenraové a tajuplného aristokrata. Novinové články si vzájemně protiřečí a jsou plné divokých nadpřirozených teorií. Když se Sherlock do případu ponoří hlouběji, dospěje k podezření, že ti, které veřejnost oslavuje jako hrdiny, nejsou takoví, jací se být zdají. Vodítka naznačují, že nevinného muže neprávem očernili a popravili za zločiny, které nespáchal. Holmes a Watson se na každém kroku potýkají s nepřáteli, neboť to, co začalo jako snaha očistit jméno jednoho muže, je dovedlo k odhalení spiknutí, jež je nakonec zatáhlo do transylvánských hor a na nechvalně proslulý Drákulův hrad.

Parametry knihy

297

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: