Sensory Perceptions in Language, Embodiment and Epistemology / Nejlevnější knihy
Sensory Perceptions in Language, Embodiment and Epistemology

Kód: 19315861

Sensory Perceptions in Language, Embodiment and Epistemology

Autor Annalisa Baicchi, Rémi Digonnet, Jodi Louise Sandford

The book illustrates how the human ability to adapt to the environment and interact with it can explain our linguistic representation of the world as constrained by our bodies and sensory perception. The different chapters discuss ... celý popis

3017


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Sensory Perceptions in Language, Embodiment and Epistemology

Nákupem získáte 302 bodů

Anotace knihy

The book illustrates how the human ability to adapt to the environment and interact with it can explain our linguistic representation of the world as constrained by our bodies and sensory perception. The different chapters discuss philosophical, scientific, and linguistic perspectives on embodiment and body perception, highlighting the core mechanisms humans employ to acquire knowledge of reality. These processes are based on sensory experience and interaction through communication.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Language linguistics Philosophy of language

3017

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: