Sensory evaluation of the common methods of preserving tomatoes / Nejlevnější knihy
Sensory evaluation of the common methods of preserving tomatoes

Kód: 02983400

Sensory evaluation of the common methods of preserving tomatoes

Autor Ifueko Ukponmwan

This book is very useful for small scale tomatoes gardeners who are worried about what to do with the surpluses from their harvest. It is also useful to the tomatoes sellers in Nigeria who are worried about what to do to unsold fr ... celý popis

1007


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Sensory evaluation of the common methods of preserving tomatoes

Nákupem získáte 101 bodů

Anotace knihy

This book is very useful for small scale tomatoes gardeners who are worried about what to do with the surpluses from their harvest. It is also useful to the tomatoes sellers in Nigeria who are worried about what to do to unsold fresh tomatoes. This book gives an insight into the common techniques of preserving tomatoes and how these methods affect consumer's preference of preserved tomatoes. If well preserved, the tomatoes can compete favourably with fresh ones in the market.

Parametry knihy

1007

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: