Kód: 06375060
Offers a guide to historical cooking methods from eighteenth- and nineteenth-century receipt (recipe) books and an examination of how those methods can be used in kitchens today. Designed for adventurous cooks and "foodies", this ... celý popis
716 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 72 bodů
Offers a guide to historical cooking methods from eighteenth- and nineteenth-century receipt (recipe) books and an examination of how those methods can be used in kitchens today. Designed for adventurous cooks and "foodies", this volume is rich with photographs, period images, and line art depicting kitchen tools and cooking methods.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History Regional & national history
716 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )