Seeking the Historical Cook / Nejlevnější knihy
Seeking the Historical Cook

Kód: 06375060

Seeking the Historical Cook

Autor Kay R. Moss

Offers a guide to historical cooking methods from eighteenth- and nineteenth-century receipt (recipe) books and an examination of how those methods can be used in kitchens today. Designed for adventurous cooks and "foodies", this ... celý popis

716

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Seeking the Historical Cook

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

Offers a guide to historical cooking methods from eighteenth- and nineteenth-century receipt (recipe) books and an examination of how those methods can be used in kitchens today. Designed for adventurous cooks and "foodies", this volume is rich with photographs, period images, and line art depicting kitchen tools and cooking methods.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History Regional & national history

716

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: