Kód: 06575651
In this volume, 200 recipes are divided according to the basic categories of the Italian menu - antipasti, primi, secondi, contorni, and dolci -- and by the four seasons.
443 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 44 bodů
In this volume, 200 recipes are divided according to the basic categories of the Italian menu - antipasti, primi, secondi, contorni, and dolci -- and by the four seasons.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
443 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )