Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity / Nejlevnější knihy
Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Kód: 42931425

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Autor Alka Dwevedi

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity is a novel scientific reference tool for the systemic analysis allergens including common allergens, acute urticaria, allergic rhinitis, asthma, and food allergies. It provi ... celý popis

4022

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Nákupem získáte 402 bodů

Anotace knihy

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity is a novel scientific reference tool for the systemic analysis allergens including common allergens, acute urticaria, allergic rhinitis, asthma, and food allergies. It provides information on structural proteomics and its implication in protein allergenicity assessment and structures of allergenic proteins to explore the mechanistic basis of allergies. This reference offers existing structural data on allergenic proteins for understanding allergenic determinants to foster further research and assessment to improve and expand upon existing research data. This is a practical guide of methodology to assess allergen identification, its route of entry and the human allergic immune response. The book includes a variety of allergens such as tree nuts, peanuts, shellfish, milk, eggs, fish as well as other common allergies such as pollens (ragweed, timothy, birch), and dust mite feces. Includes a thorough discussion on protein allergenicity and novel methods of assessment Provides the latest research data including genetically modified foods Presents thorough studies on the large number of protein allergens from diverse sources to identify commonalities

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medical study & revision guides & reference material

4022

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: