Protein Prenylation, Part B / Nejlevnější knihy
Protein Prenylation, Part B

Kód: 04450591

Protein Prenylation, Part B

Autor Christine Hrycyna

This volume of "The Enzymes" features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins. It also features contributions from leading authorities. It informs and updates on all ... celý popis

3612


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Protein Prenylation, Part B

Nákupem získáte 361 bodů

Anotace knihy

This volume of "The Enzymes" features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins. It also features contributions from leading authorities. It informs and updates on all the latest developments in the field.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

3612

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: