Kód: 16185160
Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students. ... celý popis
2311 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 231 bodů
Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries
2311 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )