Kód: 34678422
La journaliste Judith Finlayson est passionnée par le domaine culinaire depuis toujours et écrit fréquemment des articles sur l'alimentation. Elle a écrit plusieurs ouvrages sur les plats mijotés aux Éditions de l'Homme. ... celý popis
620 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 62 bodů
La journaliste Judith Finlayson est passionnée par le domaine culinaire depuis toujours et écrit fréquemment des articles sur l'alimentation. Elle a écrit plusieurs ouvrages sur les plats mijotés aux Éditions de l'Homme.
Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie Cuisine actuelle et tendances
620 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )