Plant Gravitropism / Nejlevnější knihy
Plant Gravitropism

Kód: 41591519

Plant Gravitropism

Autor Elison B. Blancaflor

This updated and expanded edition explores key methodologies to study the fascinating phenomenon of how plants readjust their growth toward gravity. In addition to the protocols delivering broad applications for gaining insight in ... celý popis

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Plant Gravitropism

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

This updated and expanded edition explores key methodologies to study the fascinating phenomenon of how plants readjust their growth toward gravity. In addition to the protocols delivering broad applications for gaining insight into other plant physiological processes, this new volume also focuses on techniques involving plants in space or the use of microgravity analogs to study plant biological phenomenon. Written for the highly successful Methods in Molecular Biology series, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Authoritative and cutting-edge, Plant Gravitropism: Methods and Protocols, Second Edition serves as an ideal guide for researchers studying the cellular, molecular, and biochemical networks that plants use to translate environmental stimuli into a growth response.

Parametry knihy

5094



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: