Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World / Nejlevnější knihy
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World

Kód: 11477016

Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World

Autor Sue Shephard

From primitive drying and salting techniques to advancements in food preservation that have allowed us to send humans into space, "Pickled, Potted, and Canned" offers insight into the history, culture, and ingenuity of people stru ... celý popis

571


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World

Nákupem získáte 57 bodů

Anotace knihy

From primitive drying and salting techniques to advancements in food preservation that have allowed us to send humans into space, "Pickled, Potted, and Canned" offers insight into the history, culture, and ingenuity of people struggling to feed themselves and "cheat the seasons". 35 illustrations.

Parametry knihy

571

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: