Physiobiochemical changes in Mungbean at varying Con. saline sea water / Nejlevnější knihy
Physiobiochemical changes in Mungbean at varying Con. saline sea water

Kód: 16167952

Physiobiochemical changes in Mungbean at varying Con. saline sea water

Autor Hargovind Jambukiya, Rishee K. Kalaria

Different concentration of Saline sea water was given to mungbean. It was observed that highest protein content 73% at 90%. MDA enzymes activity was maximum 57% at 90%. While PPO enzymes activity was maximum 52% at 75%. Cathacol-P ... celý popis

908


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Physiobiochemical changes in Mungbean at varying Con. saline sea water

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

Different concentration of Saline sea water was given to mungbean. It was observed that highest protein content 73% at 90%. MDA enzymes activity was maximum 57% at 90%. While PPO enzymes activity was maximum 52% at 75%. Cathacol-POX enzymes activity was maximum 44.31% at 50%. While Catalase enzymes activity was maximum 25.21% at 100%. It was observed that above respective percentage it was found the lethal levels for plant metabolism which effect the physiological and Biochemical content of the plant.

Parametry knihy

908

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: