Kód: 06363470
Helps you in understanding and controlling pathogenic bacteria in poultry, beef, and pork. This book highlights research efforts of researchers from the tristate Food Safety Consortium established in 1988 by Congress as a research ... celý popis
3909 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 391 bodů
Helps you in understanding and controlling pathogenic bacteria in poultry, beef, and pork. This book highlights research efforts of researchers from the tristate Food Safety Consortium established in 1988 by Congress as a research alliance of food-safety scientists at the University of Arkansas, Iowa State University, and Kansas State University.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries
3909 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )