Oxford Handbook of Food History / Nejlevnější knihy
Oxford Handbook of Food History

Kód: 01199104

Oxford Handbook of Food History

Autor Jeffrey M Pilcher

The Oxford Handbook of Food History places existing works of food history in historiographical context, crossing disciplinary, chronological, and geographic boundaries, while also suggesting new routes for future research. The twe ... celý popis

6011


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Oxford Handbook of Food History

Nákupem získáte 601 bodů

Anotace knihy

The Oxford Handbook of Food History places existing works of food history in historiographical context, crossing disciplinary, chronological, and geographic boundaries, while also suggesting new routes for future research. The twenty-seven essays in this book are organized into five basic sections: historiography and disciplinary approaches as well as the production, circulation, and consumption of food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

6011

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: