Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques / Nejlevnější knihy
Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Kód: 17402056

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Autor Dueep J Singh, John Davidson, Mendon Cottage Books

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques Table of Contents Introduction Wooden Chips for Smoking How to Build up a Charcoal Fire How to Grill a Steak Making the Perfect Marinade Sauce ... celý popis

224


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques

Nákupem získáte 22 bodů

Anotace knihy

Outdoor Cooking - Meat and Poultry Grilling, Roasting and Braising Tips and Techniques Table of Contents Introduction Wooden Chips for Smoking How to Build up a Charcoal Fire How to Grill a Steak Making the Perfect Marinade Sauce B arnaise Hollandaise Sauc

Parametry knihy

224

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: