Olive mill waste biophenols / Nejlevnější knihy
Olive mill waste biophenols

Kód: 07034946

Olive mill waste biophenols

Autor Hassan Obied

Olive mill waste (OMW) is the by-product of processing olive fruits to produce virgin olive oil. The huge amounts of biodegradation resistant OMW pose an economic and environmental burden, which is further complicated by its seaso ... celý popis

1977


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Olive mill waste biophenols

Nákupem získáte 198 bodů

Anotace knihy

Olive mill waste (OMW) is the by-product of processing olive fruits to produce virgin olive oil. The huge amounts of biodegradation resistant OMW pose an economic and environmental burden, which is further complicated by its seasonal nature and restricted discharge options. It is ironic that the noxious properties of OMW result essentially from its high biophenol content. The myriad of reported bioactivities of biophenols, especially their antioxidant abilities, has redirected the research into the recovery of the precious biophenols. OMW is a very viable resource for production of biologically active molecules that can be used in the food or pharmacy sectors. Commercialisation scenarios will depend on the intended use, whether individual compounds or a multi-component mixture (phytoextract) is to be recovered.

Parametry knihy

1977

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: