Nutritional Management of Renal Disease / Nejlevnější knihy
Nutritional Management of Renal Disease

Kód: 01375119

Nutritional Management of Renal Disease

Autor Joel D. Kopple, Shaul G Massry, Kamyar Kalantar-Zadeh

This translational text offers in-depth reviews of the metabolic and nutritional disorders that are prevalent in patients with renal disease. Chapter topics address the growing epidemic of obesity and metabolic syndrome. Each chap ... celý popis

2809

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Nutritional Management of Renal Disease

Nákupem získáte 281 bodů

Anotace knihy

This translational text offers in-depth reviews of the metabolic and nutritional disorders that are prevalent in patients with renal disease. Chapter topics address the growing epidemic of obesity and metabolic syndrome. Each chapter integrates basic and clinical approaches, from cell biology and genetics to diagnosis, patient management and treatment. Chapters in sections 4-7 include new illustrative case reports, and all chapters emphasize key concepts with chapter-ending summaries. New features also include the latest National Kidney Foundation Clinical Practice Guidelines on Nutrition in Chronic Renal Failure, the most recent scientific discoveries and the latest techniques for assessing nutritional status in renal disease, and literature reviews on patients who receive continuous veno-venous hemofiltration with or without dialysis. §Provides a common language for nephrologists, nutritionists, endocrinologists, and other interested physicians to discuss the underlying research and translation of best practices for the nutritional management and prevention of renal disease §Saves clinicians and researchers time in quickly accessing the very latest details on nutritional practice as opposed to searching through thousands of journal articles. §Correct diagnosis (and therefore correct treatment) of renal, metabolic, and nutritional disorders depends on a strong understanding of the molecular basis for the disease - both nephrologists and nutritionists will benefit §Nephrologists and nutritionists will gain insight into which treatments, medications, and diets to use based on the history, progression, and genetic make-up of a patient §Case Reports will offer an added resource for fellows, nutritionists, and dieticians who need a refresher course

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Clinical & internal medicine Renal medicine & nephrology

2809

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: