Nutrition and Food Science / Nejlevnější knihy
Nutrition and Food Science

Kód: 05194741

Nutrition and Food Science

Autor W. J. Santos

The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the world scientific community the works presented at the XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION which, promoted by this Society and ... celý popis

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Nutrition and Food Science

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the world scientific community the works presented at the XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION which, promoted by this Society and under the sponsorship of the Interna tional Union of Nutritional Science, was held in the city of Rio de Janeiro from August 27th to September lst, 1978. The publication, edited by Plenum Publishing Corporation, is titled "Nutrition and Food Science: Presented Knowledge and Utiliza tion' and appears in three volumes, under the following titles and sub-titles: Vol. I - FOOD AND NUTRITION POLICIES AND PROGRAMS - Planning and Implementation of National Programs - The role of International and Non-governmental Agecies - The role of the Private Sector -Program Evaluation and Nutritional Surveillance -Nutrition Intervention Programs for Rural and Urban Areas - Mass Feeding Programs - Consumer Protection Programs Vol. I I -NUTRITION EDUCATION AND FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY -Animal and Vegetable Resources for Human Feeding - Food Science and Technology - Research in Food and Nutrition - Nutrition Education Vol. I I I -BIOCHEMICAL AND PATHOLOGICAL NUTRITION - Nutritional Biochemistry - Pathological and Chemical Nutrition - Nutrition, Growth and Human Development v vi FOREWORD It is hoped that this publication may prove useful to all those who are interested in the different aspects of Nutrition Science. Editorial Committee: Walter J. Santos J. J.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

3313

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: