Novaya gistidinovaya kislaya fitaza Pantoea: vydelenie i svojstva / Nejlevnější knihy
Novaya gistidinovaya kislaya fitaza Pantoea: vydelenie i svojstva

Kód: 15634867

Novaya gistidinovaya kislaya fitaza Pantoea: vydelenie i svojstva

Autor Aliya Sulejmanova, Margarita Sharipova

Rabota posvyashhena izucheniju fermenta fitazy pochvennogo mikroorganizma Pantoea sp. 3.5.1. Predstavleny sobstvennye issledovaniya po razrabotke jeffektivnogo sposoba ochistki fitazy iz kletochnogo lizata bakterii Pantoea sp. 3.5 ... celý popis

958


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Novaya gistidinovaya kislaya fitaza Pantoea: vydelenie i svojstva

Nákupem získáte 96 bodů

Anotace knihy

Rabota posvyashhena izucheniju fermenta fitazy pochvennogo mikroorganizma Pantoea sp. 3.5.1. Predstavleny sobstvennye issledovaniya po razrabotke jeffektivnogo sposoba ochistki fitazy iz kletochnogo lizata bakterii Pantoea sp. 3.5.1 i polucheniya gomogennogo preparata fermenta. V rabote dana klassifikaciya fermentov, ustanovlena pervichnaya struktura fitazy Pantoea sp. 3.5.1, izucheny kineticheskie harakteristiki, jenzimaticheskie svojstva i substratnaya specifichnost' fermenta. Predstavleny poluchennye prioritetnye dannye o mehanizme gidroliza fitata fitazoj Pantoea sp. 3.5.1 i stereospecifichnosti fermenta; ustanovlen konechnyj produkt reakcii gidroliza - D/L-mio-inozitol-1,2,4,5,6-pentakisfosfat.

Parametry knihy

958

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: