New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989 / Nejlevnější knihy
New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Kód: 04892124

New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Autor Gaull, Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg

The food chain is one of the most significant sectors to be affected by technological change and the globalization of markets. This volume presents a penetrating account of the emerging features of the worldwide food industry and ... celý popis

6745


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize New Technologies and the Future of Food and Nutrition Proceedings Williamsburg October 1989

Nákupem získáte 675 bodů

Anotace knihy

The food chain is one of the most significant sectors to be affected by technological change and the globalization of markets. This volume presents a penetrating account of the emerging features of the worldwide food industry and the projected consequences of technological developments, as well as statements on private and public issues concerning the future of food and nutrition. The book offers in-depth analyses of the crucial issues affecting today's agrifood sector and the food chain of the future.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

6745

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: