Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries / Nejlevnější knihy
Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Kód: 42213460

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Autor Pardeep Singh, Puja Khare, Disha Mishra, Muhammad Bilal, Mika Sillanpää

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries: Smart Nanoarchitectures, Technologies, Challenges, and Applications brings together the latest advances in the utilization of advances nanotechnology, nanoarchitectures ... celý popis

5981

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Nákupem získáte 598 bodů

Anotace knihy

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries: Smart Nanoarchitectures, Technologies, Challenges, and Applications brings together the latest advances in the utilization of advances nanotechnology, nanoarchitectures, and nanomaterials, in the agricultural and food sectors. The book begins by discussing recent trends towards sustainable synthesis and application, covering green nanomaterials and biodegradable nanomaterials and composites. The subsequent chapters focus on key application areas of engineered nanomaterials in both agriculture and food processing, such as crop production and protection, delivery vehicles, detection of contaminants, nanobionic and genetic engineering in plants, active food packaging and preservation, enhanced food formulations and nutrients, nanoscale additives for freshness, and nanosensors. This is followed by a section that addresses key challenges relating to the application of nanostructures and nanodevices in these sectors, including global market considerations, health and environmental concerns, and intellectual property and socio-economic issues. Finally, policy implications and future perspective for the field are reviewed in detail. This book is of interest to researchers and advanced students across nanotechnology, agricultural science, biotechnology, sustainability, food science, materials science, chemistry, chemical engineering, and environmental science, as well as scientists, engineers, and R&D professionals with an interest in advanced nanotechnology for the agriculture and food industries. Presents cutting-edge applications of nanotechnology across agriculture and food processing Highlights the latest developments, including in green or biodegradable nanomaterials for increased sustainability Considers key challenges relating to market, health and environment, regulations, and policy

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Media, information & communication industries

5981

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: