Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality / Nejlevnější knihy
Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality

Kód: 19608388

Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality

Autor Ahmed Emam

This book aimed to evaluate the functionality of full and reduced fat Mozzarella cheeses, and to evaluate the performance of some dried dairy protein ingredients in both the Mozzarella cheese analogue and processed Mozzarella chee ... celý popis

2345


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality

Nákupem získáte 235 bodů

Anotace knihy

This book aimed to evaluate the functionality of full and reduced fat Mozzarella cheeses, and to evaluate the performance of some dried dairy protein ingredients in both the Mozzarella cheese analogue and processed Mozzarella cheese with regard to the functionality of the final product, and to identify suitable blends to achieve particular desirable functional attributes in cheese. As well as to study the manufacture possibility and quality of either the conventionally made fat-replaced Mozzarella cheese or the fat-replaced analogue one; with emphasis on some rheological, microstructural and chromatic attributes. Moreover, a detailed manual for manufacture of all styles of Mozzarella cheese was provided in this book.

Parametry knihy

2345

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: