Molecular Gastronomy / Nejlevnější knihy
Molecular Gastronomy

Kód: 04041831

Molecular Gastronomy

Autor H This

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewi ... celý popis

439


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Molecular Gastronomy

Nákupem získáte 44 bodů

Anotace knihy

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc TV / celebrity chef cookbooks

439

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: