Milk Proteins / Nejlevnější knihy
Milk Proteins

Kód: 12496261

Milk Proteins

Autor Mike Boland, Harjinder Singh, Abby Thompson

Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applications in functional foods, and in protein ingredients for specific health applica ... celý popis

4940


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Milk Proteins

Nákupem získáte 494 bodů

Anotace knihy

Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applications in functional foods, and in protein ingredients for specific health applications. Milk Proteins

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

4940

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: