Metodología científica aplicada a la salubridad en la gastronomía / Nejlevnější knihy
Metodología científica aplicada a la salubridad en la gastronomía

Kód: 44509493

Metodología científica aplicada a la salubridad en la gastronomía

Autor Demétrius Cardoso Brito, Robson Luis Trindade Lustosa

1007


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Metodología científica aplicada a la salubridad en la gastronomía

Nákupem získáte 101 bodů

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Biologie Biologie - Sonstiges

1007

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: