Membrane Separation Processes in the Food Industry / Nejlevnější knihy
Membrane Separation Processes in the Food Industry

Kód: 39480647

Membrane Separation Processes in the Food Industry

Autor Seid Jafari

Membrane Separation Processes in the Food Industry, a volume in the Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, explains the processing operations and equipment necessary for membrane separation unit oper ... celý popis

7277


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Membrane Separation Processes in the Food Industry

Nákupem získáte 728 bodů

Anotace knihy

Membrane Separation Processes in the Food Industry, a volume in the Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, explains the processing operations and equipment necessary for membrane separation unit operations including ultrafiltration, microfiltration, nanofiltration, reverse osmosis, electrodialysis, etc. These processes and unit operations are very important in the manufacture of products such as dairy products, fruit juices, beverages, refining of edible oils and sugar. Divided in three sections, Different membrane separation operations, Application of membrane separations in the food industry, and Design, control and efficiency of membrane separation systems, all chapters emphasize basic texts relating to experimental, theoretical, computational, and/or applications of food engineering principles and the relevant processing equipment to membrane separation unit operations. Written by experts in the field of food engineering, in a simple and dynamic way, this book targets industrial Engineers working in the field of food processing and within food factories to make them more familiar with the particular food processing operations and equipment. Thoroughly explores Novel applications of membrane separation unit operations in food industries Covers new opportunities in food processing through membrane separation processes Brings a better understanding of the equipment in membrane separation unit operations

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7277



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: