Meat Science / Nejlevnější knihy
Meat Science

Kód: 05099235

Meat Science

Autor P.D. Warriss

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter. The new ed ... celý popis

2404


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Meat Science

Nákupem získáte 240 bodů

Anotace knihy

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter. The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality. This title features new larger format in two colours throughout. It is fully revised and updated including new coverage of genomics. It includes carefully selected references and titles for further reading.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

2404

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: