Meat Production: A Manual for the Breeding, Rearing and Slaughtering of Livestock / Nejlevnější knihy
Meat Production: A Manual for the Breeding, Rearing and Slaughtering of Livestock

Kód: 18829687

Meat Production: A Manual for the Breeding, Rearing and Slaughtering of Livestock

Autor John Ewart

This special re-print edition of "Meat Production: A Manual For Producers, Distributors and Consumers of Butcher's Meat, Being a Treatise of Means of Increasing Its Home Production" has not been available to those interested in cu ... celý popis

461


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Meat Production: A Manual for the Breeding, Rearing and Slaughtering of Livestock

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "Meat Production: A Manual For Producers, Distributors and Consumers of Butcher's Meat, Being a Treatise of Means of Increasing Its Home Production" has not been available to those interested in curing meat products, sausag

Parametry knihy

461

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: