Manual of Upper Gastrointestinal Surgery / Nejlevnější knihy
Manual of Upper Gastrointestinal Surgery

Kód: 01384578

Manual of Upper Gastrointestinal Surgery

Autor William H. ReMine, W. Spencer Payne, Jon A. van Heerden, Floyd E. Hosmer

The Manual of Upper Gastrointestinal Surgery was compiled as an aid to surgeons, residents, and students who want to acquire a broader knowl edge of the surgical techniques used in the upper gastrointestinal area. Of necessity, a ... celý popis

2258

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Manual of Upper Gastrointestinal Surgery

Nákupem získáte 226 bodů

Anotace knihy

The Manual of Upper Gastrointestinal Surgery was compiled as an aid to surgeons, residents, and students who want to acquire a broader knowl edge of the surgical techniques used in the upper gastrointestinal area. Of necessity, a considerable amount of the work of a general surgeon will be confined to this region. The techniques described herein are those preferred by the authors and most, but not all, of their colleagues at the Mayo Clinic. No attempt has been made to include all of the available possibilities and technical varia tions. Likewise, no attempt has been made to include many of the stapling techniques. Although they are good and quite useful, their inclusion would require a complete and separate volume. The omission of an accepted procedure is not meant as a criticism; our aim was to emphasize only the techniques that are most commonly used in day-to-day practice. Gains in knowledge about the anatomy and physiology of the esopha gus, stomach, and duodenum have been highly instrumental in the devel opment of surgical procedures in these areas, particularly the techniques for benign diseases (for example, ulcer, gastritis, and esophagitis).

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Clinical & internal medicine Gastroenterology

2258

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: