Los residuos peligrosos : caracterización, tratamiento y gestión / Nejlevnější knihy
Los residuos peligrosos : caracterización, tratamiento y gestión

Kód: 13104498

Los residuos peligrosos : caracterización, tratamiento y gestión

Autor Ángel Irabien Gulias, Juan Rodríguez Jiménez

Se presentan en esta obra las estrategias necesarias para encarar la p roblemática de los residuos peligrosos: desde la reducción en origen d e la producción de los mismos hasta su almacenamiento controlado, pasa ndo por su aprove ... celý popis

1138

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Los residuos peligrosos : caracterización, tratamiento y gestión

Nákupem získáte 114 bodů

Anotace knihy

Se presentan en esta obra las estrategias necesarias para encarar la p roblemática de los residuos peligrosos: desde la reducción en origen d e la producción de los mismos hasta su almacenamiento controlado, pasa ndo por su aprovechamiento total o parcial y el tratamiento con vistas a la eliminación de las características de peligrosidad.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Ciencias, tecnologia y medicina

1138

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: