Latentnaya tuberkuleznaya infektsiya u vzroslykh / Nejlevnější knihy
Latentnaya tuberkuleznaya infektsiya u vzroslykh

Kód: 07177818

Latentnaya tuberkuleznaya infektsiya u vzroslykh

Autor Marina Zorina, Pavel Filimonov

Interes k latentnoy tuberkuleznoy infektsii ob"yasnyaetsya narastayushchim ponimaniem togo, chto LTI rezervuar budushchego tuberkuleza (TB), a bez kontrolya nad nim vse usiliya po bor'be s TB budut svedeny k minimumu. V rabote dan ... celý popis

560


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-7 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Latentnaya tuberkuleznaya infektsiya u vzroslykh

Nákupem získáte 56 bodů

Anotace knihy

Interes k latentnoy tuberkuleznoy infektsii ob"yasnyaetsya narastayushchim ponimaniem togo, chto LTI rezervuar budushchego tuberkuleza (TB), a bez kontrolya nad nim vse usiliya po bor'be s TB budut svedeny k minimumu. V rabote dana kharakteristika otlichiy otechestvennoy i zarubezhnoy taktiki v otnoshenii latentnoy tuberkuleznoy infektsii. Na primere sotrudnikov protivotuberkuleznoy meditsinskoy organizatsii, otnosyashchikhsya k gruppe vysokogo riska po zabolevaniyu TB, otseneny chastota i faktory riska latentnoy tuberkuleznoy infektsii, a takzhe rasschitan risk aktivatsii tuberkuleza v zavisimosti ot usloviy truda i mediko-sotsial'nykh kharakteristik. Predlozheny skhemy kompleksnogo obsledovaniya sotrudnikov protivotuberkulyeznykh meditsinskikh organizatsiy na nalichie latentnoy tuberkuleznoy infektsii v sisteme dispansernogo nablyudeniya. Adresovano organizatoram zdravookhraneniya, ftiziatram, epidemiologam i vracham drugikh spetsial'nostey.

Parametry knihy

560

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: